arrow_drop_up arrow_drop_down

Love Quest

Als liefde zo makkelijk is, waarom zijn relaties dan zo moeilijk? 

Love Quest

Als liefde zo makkelijk is, waarom zijn relaties dan zo moeilijk? 

Groei

Begrijp jullie essentie

Verbinding

Voel je weer verliefd

Verdieping

Breng de passie terug in je relatie

De liefde tussen jullie is niet verloren...

Je weet dat er liefde tussen jullie is, maar voelt je niet geliefd. Je bent samen, maar je voelt je eenzaam. Je snakt naar verbinding en verlangt terug naar vroegere tijden, maar bent nu in je eentje verwikkeld in een eindeloze strijd. Je staat op het punt om de hoop op te geven, maar... er is nog een kans!

Tijdens de Love Quest ontdek je dat de liefde tussen jullie nooit is weggeweest. Ze is slechts ondergesneeuwd door jullie verschillen en de uitdagingen die jullie op jullie liefdespad zijn tegengekomen. Liefde is niet iets dat komt en gaat; het is een skill die je kunt leren. Met de juiste tools ontdek je de kern van jullie probleem en creëer je een diepe onderlinge verbinding zoals je die nooit eerder ervaren hebt.

Dit is wat wij hebben ervaren

Wij zijn Emanuela en David. Met mijzelf als relatietherapeut en David als oprichter van 365 Dagen Succesvol verwacht je misschien dat onze relatie altijd over rozen gaat. Maar niets is minder waar! Een aantal jaren geleden kwam onze relatie in een crisis. We stonden op het punt om de relatie te verbreken en ik dacht: Als wij elkaar verliezen, laten we dan in ieder geval zorgen dat we een les leren uit deze relatie.

En juist toen kwam het keerpunt...Ik heb gemerkt dat koppels uit elkaar gaan, omdat ze niet in staat zijn om tot de kern te komen. Ze durven niet diep naar binnen te kijken, willen de pijn vermijden en geven al snel de schuld aan de ander. Terwijl er, als je naar jezelf durft te kijken, er juist deuren openen. Ik wil anderen de pijn die ik heb gehad besparen, en laten zien dat het ook anders kan. Het Love Quest programma is mijn boodschap naar alle vrouwen: er is hoop. Elke relatie kan weer opbloeien, mits je bereid bent om eraan te werken!

Sandra Bouwman

'De Love Quest heeft ons nieuwe bruggen gegeven.'

Ik heb mijn man herontdekt, mijn liefde voor hem herontdekt en hem op een heel andere manier leren kennen. Het maakt dat ik ook de intimiteit weer wil onderzoeken. Ik voel me nu veilig en gewaardeerd genoeg om dit samen aan te willen gaan.

De belangrijkste liefdeslessen die je leert

in de Love Quest:

Je partner is je grootste leraar

Vaak zijn de dingen die we in het begin aantrekkelijk vinden, juist hetgeen later een valkuil vormt in de relatie.  Kijk diep in jezelf naar je eigen gevoelens en verlangen, kijk de angst in de ogen en durf naar elkaars donkere kanten te kijken. Alleen dan zorg je dat je samen groeit!  Liefdestaal

Wat zie jij als een teken van liefde? En wat heeft jouw partner nodig om zich geliefd te voelen? Leer elkaars behoeften en liefdesuitingen herkennen, en zorg ervoor dat jullie liefdestank weer volstroomt.
Connectie verdiepen

Liefde bloeit op in verbinding, en verwelkt zodra de connectie breekt. Het zijn niet de problemen die de verbinding verstoren; het gebrek aan verbinding is de kern van het probleem.
Communicatie

We weten allemaal dat communicatie de sleutel tot succes is. Geven jullie elkaar de ruimte om gedachten, gevoelens en ideeën te delen? De veilige omgeving om in openheid te communiceren creëer je samen. En daarmee leg je de basis voor een sterke relatie.Intimiteit

Wanneer was jullie laatste date? En wanneer hadden jullie voor het laatst echt aandacht voor elkaar? Door elkaar te verrassen ontdek jij hoe je de verliefde dagen kan herbeleven en het vuur tussen jullie opnieuw aanwakkert.Ontrafel frustatie

Onvervulde rollen en taken zorgen voor wrijving. Welke liggen er bij jullie en hoe lossen jullie ze op?


Iris Maalsen

'Het voelt alsof de Love Quest
onze relatie heeft gered.'

Wij zijn erg dankbaar voor het Love Quest programma! We zijn later ingestapt maar het heeft ons in 3 weken al zoveel gebracht! We praten meer, zijn opener naar elkaar en lachen meer.

Meer verbinding, intimiteit en passie: Love Quest

• 30 dagen de diepte in over jouw relatie

• Inzichtgevende video’s, worksheets, artikelen en oefeningen

• Inspiratie en hulp in een veilige krachtige community

• Onder begeleiding van liefdescoach Emanuela

• Op je mobiele telefoon waar en wanneer het jou uitkomt

• Slechts beperkt plek voor de groep van februari

Meld mij aan voor de Love Quest

In 4 weken naar meer verbondenheid. Dit leer je:

1. Creëer je liefdeskompas

Natuurlijk red je het prima alleen, maar het leven is toch veel mooier als je lief en leed kunt delen? Zorg ervoor dat je jullie levens met elkaar verbindt, zonder je eigen leven op te geven. Creëer een gezamenlijke wens of levensdoel waar jullie naartoe kunnen werken en geef jullie relatie perspectief.

2. Vijf talen van de liefde

Ben jij een persoon van quality time, of voel jij je juist geliefd als jouw partner een presentje meebrengt? Mis jij fysiek contact, of zit liefde ‘m voor jou in kleine gebaren? Iedereen heeft een eigen manier van liefde geven en liefde ontvangen. Ontdek welke liefdestaal jullie afzonderlijk spreken om in elkaars behoefte te kunnen voorzien. 

3. De drie onzichtbare schakels 

Ontdek drie onzichtbare schakels die jullie als koppel dichter bij elkaar brengen: the relational space, the bridge en the encounter. De internationaal geroemde relatiecoach Hedy Schleifer heeft al duizenden koppels mogen helpen met deze theorie. Daarnaast is ze Emanuela's coach en grootste inspiratiebron!

4. De vijf v’s van daten

Daten kan jouw relatie een ontzettende impuls geven! En dan bedoelen we geen date voor de TV. Wil je weer even terug naar dat verliefde gevoel van toen? Ben je op zoek naar een manier om de passie in je relatie weer terug te brengen? Na het lezen van deze 5 date geheimen weet je hoe!

5. De nr. 1 reden voor scheiding

Elk conflict ontstaat door de behoefte aan connectie en het (dreigende) verlies ervan. Tijdens conflicten beland je vaak in een soort dans waarin je elkaar blijft triggeren. In deze sessie leer je hoe je uit deze dans stapt en de verbinding weer opzoekt. Grijp het conflict aan om naar elkaar toe te groeien, in plaats van verder van elkaar af te gaan staan.

André & Esther

Haar hele zijn straalt liefde en verbinding uit

Ja zeggen tegen de liefdevolle magische begeleiding van Emanuela is ja zeggen tegen het betreden van een wereld voorbij het voelen, daar waar het geen woorden heeft. Met elkaar aanwezig zijn in dat veld was heel erg helend. Bijzonder met elkaar te mogen zijn, met de ander te zijn en daarbij de omarming en koestering van Emanuela te voelen.
€ 350,-
€ 250,-

Not your usual online program

LoveQuest is een programma als geen ander dat jou en je partner dichter bij elkaar brengt. Als één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van liefde en relaties heeft Emanuela Deyanova al haar kennis en ervaring als relatietherapeut gebundeld, en deelt ze alle tools die voor haarzelf en haar cliënten hebben gewerkt. Ze doet openhartig een boekje open over haar eigen relatie, legt de methodes uit waarmee zij zelf in haar praktijk werkt en geeft bovendien handige oefeningen die ervoor zorgen dat je ook echt aan  slag kan, om zo de wereld zo een stukje mooier en liefdevoller maken. One couple at a time. 

Meld mij aan voor de Love Quest

Tevredenheidsgarantie

De vraag is niet of de relatie redden valt, maar of jij bereid bent om eraan te werken! De methodes die in Love Quest voorbij komen hebben al duizenden koppels geholpen,inclusief Emanuela en David zelf. Love Quest is de uitkomst van hun eigen experiment: the magic love potion from our own labratory. Maar dan in begrijpbare taal en eenvoudige lessen, zodat je de theorie direct kunt toepassen en het resultaat snel kan ondervinden. Neem het heft in eigen hand, red je relatie en bespaar elkaar de pijn: het is nog niet te laat! Wij gaan je helpen!
Online Only

Love Quest

250,-

(normaal 350,-)

incl. btw
 • 30 dagen de diepte in over jouw relatie
 • Inzichtgevende video’s, worksheets, artikelen en oefeningen
 • Inspiratie en hulp in een veilige krachtige community
 • Onder begeleiding van liefdescoach Emanuela
 • Op je mobiele telefoon waar en wanneer het jou uitkomt
 • Slechts beperkt plek

  Mail naar info@365schooloflove.nl om je aan te melden.

Love Quest + Persoonlijke begeleiding

1.080,-

(normaal 1430,-)

incl. btw
 • Toegang tot de Love Quest
 • 6 Privé therapiesessies (1,5 uur) met Emanuela t.w.v 1170 euro
 • LET OP: Beperkte beschikbaarheid.
 • Max. 10 stellen (nog 3 plekken beschikbaar)

  Mail naar info@365schooloflove.nl voor meer informatie.


Veel gestelde vragen

Hoe werkt het online programma?
Je volgt het online programma in de gebruiksvriendelijke 365-Academy app. Deze kun je op mobiele telefoon, tablet of computer gebruiken. 

Je volgt het programma waar en wanneer het jou uitkomt: lekker thuis op de bank of juist als je onderweg bent in de trein. Je kunt het programma doorlopen in je eigen tempo. Wil je langer over een antwoord nadenken of moet je opeens weg? Geen punt, ga je gewoon later verder.
Let op: je houdt maximaal drie maanden maand toegang tot het programma.


Hoe is het programma opgebouwd?
Het online programma bestaat uit acht praktische sessies. Je leert hoe je meer inzicht krijgt in jezelf en je partner en hoe je je relatie verbetert. Met verhelderende filmpjes van David en Emanuela, meditaties, inspirerende achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Je rondt het programma af met concrete actiepunten die je meteen kunt uitvoeren. Zo zorg je ervoor dat je de stappen die je te zetten hebt, snel in de praktijk kunt brengen.


Hoe lang duurt het voordat ik toegang tot het programma krijg?
De Love Quest start in het voorjaar van 2021. 


Mail naar: info@365schooloflove.nl om je aan te melden.


Hoeveel tijd kost het programma?
Het programma duurt een maand. Elke dag krijg je een nieuwe sessie. Veel van de oefeningen kun je meteen toepassen in het dagelijks leven.


Help, ik ben single!

Dit programma is bedoeld voor mensen in een relatie. Ook als single kun je hier van leren maar besef wel dat de sessies toegespitst zijn op stellen. 


Help, mijn partner wil niet meedoen!

Geen paniek! Het programma is bedoeld voor mensen in een relatie. Maar je kunt het programma prima zonder je partner volgen.


Ik heb een vraag over dit online programma

Heb je een vraag over dit online programma? Stuur dan een e-mail naar info@365dagensuccesvol.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug. 


Ja, ik wil meer verbinding, intimiteit en plezier!

Meld mij aan voor de Love Quest