arrow_drop_up arrow_drop_down

School of Love

Creating World Peace One Couple at a Time

School of love

Creating World Peace One Couple at a Time

Groei

Begrijp Jullie Essentie

Verbinding

Voel Je Weer Verliefd

Intimiteit

Breng De Passie Terug In Je Relatie

We are the school of love

Iedereen verlangt ernaar om liefde te geven en liefde te ontvangen, om diepe connecties te maken en relaties aan te gaan. Als dat niet goed lukt, zoeken we vaak de schuld in externe factoren. Maar liefde is niet iets wat komt en gaat; liefde is een skill die te leren valt. Met de programma’s van de School of Love willen wij jou helpen om de verbinding terug te vinden door naar je eigen rol en behoeftes te kijken en met elkaar de diepte in te gaan. Zo zal je merken dat je veel meer invloed kunt uitoefenen op de liefde en jouw relatie dan je nu misschien denkt. Zelfs als jouw relatie zich in een ogenschijnlijke uitzichtloze fase bevindt. Elke relatie heeft de potentie om weer op te bloeien, mits je bereid bent om eraan te werken! 

To date consciously is to relate consciously with each other

Het creëren van bewustzijn over hoe liefde werkt kan relaties redden; en bespaart volwassenen en kinderen veel pijn. Met de School of Love streven we ernaar om vanuit verbinding en liefde bij te dragen aan een mooiere en betere wereld. Want wie liefde ontvangt, heeft ook veel meer liefde te geven. Onze bredere missie is dan ook: Creating World Peace One Couple at a Time.

The team of school of love

 School of Love is opgericht door Emanuela Deyanova, relatietherapeut en ze is vaak gevraagde spreker op het gebied van de liefde in Nederland. Als gecertificeerd EFT, Imago, Systeemtherapeut en Encountered Centered Therapy specialist helpt zij koppels in hun zoektocht naar liefde, passie en connectie. Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander hoe het voelt als je relatie in een dip zit. Ze heeft aan den lijve mogen ondervinden hoe een relatie sterker kan worden dan ooit, zelfs als je op een bepaald moment geen uitweg meer ziet. Voor het redden van jouw relatie gaat ze door het vuur; ze doet alles om te voorkomen dat koppels door een hel gaan, en om te zorgen dat liefde zegeviert. 

Sandra Bouwman

Deelnemer Love Quest

'De Love Quest heeft ons nieuwe bruggen gegeven.'

Ik heb mijn man herontdekt, mijn liefde voor hem herontdekt en hem op een heel andere manier leren kennen. Het maakt dat ik ook de intimiteit weer wil onderzoeken. Ik voel me nu veilig en gewaardeerd genoeg om dit samen aan te willen gaan.

Love Quest: verdiep je connectie in slechts 4 weken

In dit unieke online programma heeft Emanuela al haar kennis en persoonlijke ervaring gebundeld. Gebaseerd op theorieën die al duizenden koppels geholpen hebben, inclusief praktische oefeningen voor direct resultaat.